CRUCIFIED BARBARA SERVERAR MAXIMALT MED ROCK PÅ 'METAL PÅ BRUKET'

"Metal på Bruket" är en ny metalfestival som går av stapeln till helgen, 23-24 maj, på Sockerbruket Arena i Göteborg. Totalt 11 band kommer att spela och jag passade på att få ett litet försnack med 4 av dem:

 THE RESISTANCECRUCIFIED BARBARABULT PSYCHOBREW

MIA COLDHEART från Crucified Barbara snackar "Metal på Bruket"..

1. Berätta kort vilka ni är och vilken tid ni spelar på festivalen?

Vi är Crucified Barbara, hårdrocksband från Stockholm som har spelat ihop sen 2000-talets allra första början, vi turnerar världen över och ska snart släppa vårt 4:e studioalbum, som liksom vår förra skiva, spelats in i Göteborg. Vi spelar på Metal på Bruket kl 23:30 på fredag!  

2. Detta är en ny festival, vad har ni för förhoppningar om att den blir bra och kanske tar fäste och återkommer? 

Det är alltid kul med nya festivaler och så klart hoppas vi att det går bra för denna så det kan bli något återkommande. Sockerbruket har jag aldrig besökt men av bilder att döma ser det ut som en stadig byggnad vilket ju är bra med tanke på hur det kommer att dundra där i helgen!  

 3. Vad tycker ni om mixen av band? 

Jag börjar ju bli en gammal tant nu så jag har lite dålig koll på band överhuvudtaget, men som jag ser det så verkar det vara en bra blandning av stilar och det ska bli kul att se/höra lite band som jag inte har sett förr, om jag hinner med innan vårt gig. 

 4. Hur laddar ni själva upp för att bidra till att det blir en grym festival? 

Vi har repat och gjort en stadig setlist, det blir tajt att få ihop allt vi vill spela på en timme, men vi ska vara så effektiva vi kan så det blir maximalt med rock och minimalt med pladder. Så ska vi vara på jävligt gott humör. Vi har en massa coola fans som kommer långväga också, från Frankrike, Italien och USA så vi kommer verkligen skärpa oss så att alla får goda minnen med sig hem oavsett om man har kommit dit med spårvagn eller flygmaskin. 

 5. Om ni fick välja EN musiker att gästspela/sjunga med er på en låt, oavsett musiktyp, vem skulle det bli? 

Jag skulle vilja att Kermit klev ut på scen och sjöng Jennyfer med mig någon kväll när jag minst anade det, då skulle jag bli paff men framför allt väldigt glad. Det skulle bli episkt. Hoppas han läser det här! 

  /  Permalink  /